Over Ons

Al vanaf 1999 leveren wij onze diensten met veel plezier. Ooit begonnen met glazenwasserij en al snel uitgebreid met gevelreiniging, schoonmaak van kantoorpanden, reiniging van houtwerk, schilderwerk, dakkapellen, dakgoten en kunststof, ontweren van glas, spinnenbestrijding en de reiniging van zonnepanelen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in onze branch.

Zo werken wij: eerst kijken we samen naar uw vraag

Waar heeft u behoefte aan en hoe kunnen wij u hierbij van dienst zijn? Als dat duidelijk is, stellen we een offerte op waarin we ook (indien van toepassing) een planning opnemen: hoe vaak voeren we de werkzaamheden uit en op welke momenten. Na akkoord gaan we aan de slag.

 

Wanneer krijgt u uw factuur?

Particulieren sturen we binnen 2 weken na uitvoering van de opdracht de factuur. Bedrijven ontvangen hun factuur al naar gelang de afspraken die zijn gemaakt. Dat kan zijn per maand, per kwartaal of per jaar.

 

Heeft u speciale wensen? Wij leveren maatwerk

Vaak kunnen wij onze diensten aanpassen aan uw vragen. Leg gerust uw wensen bij ons neer, dan bekijken wij wat er nodig en mogelijk is.

U kunt ook kiezen voor een dienstenpakket

Op basis van uw wensen stelt u zelf uw pakket samen. Een pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit glazenwasserij, reiniging van de zonnepanelen, spinnenbestrijding en het reinigen van houtwerk/kunststof. Het bestaat uit minimaal 2 diensten. Wij plannen dan alle diensten voor u in. 

 

Onze reinigingsmethoden en -producten voldoen aan de wettelijke eisen

Zowel op het gebied van veiligheid en milieu als arbeidsomstandigheden.

 

Wij zorgen voor de juiste begeleiding en opleiding van ons personeel

Want gemotiveerd personeel heeft meer plezier in het werk en levert een betere kwaliteit. Al onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma SVS en VCA diploma.

 

Onze klanten bevinden zich verspreid in Nederland

Wij leveren onze diensten in heel Nederland.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op